Sušené maso Turkey Jerky - GymBeam
Kód: 59179G06MDetailní popis produktu
Sušené maso Turkey Jerky - lahodné krůtí maso ideální jako rychlý snack plný bílkovin
Sušené maso Turkey Jerky si vás po otevření balíčku získá svou podmanivou vůní, která je předzvěstí znamenité chuti krůtího masa. Je plné proteinů, které podporují růst a udržení svalové hmoty, ale i zdraví kostí. Vzniká díky moderní metodě sušení, která mu zachovává dlouhodobou čerstvost a neznehodnocuje jeho cenný obsah živin. Můžete si na něm pochutnat kdykoliv během dne. Navíc může fungovat jako skvělý večerní snack místo nezdravých čipsů.
Sušené maso Turkey Jerky a jeho výhody
- je lehký proteinový snack ze 100% krůtího masa
- je nabité bílkovinami, které podporují růst a udržení svalové hmoty
- má znamenitou chuť a podmanivou vůni
- zachovává si dlouhodobou čerstvost i po otevření
Složení
Příchuť original: Krůtí maso, mořská sůl.
Dávkování
Konzumujte během dne jako pochoutku bohatou na bílkoviny.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g | 50 g |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1419 kJ/ 355 kcal | 710 kJ/ 178 kcal |
Tuky | 3,1 g | 1,55 g |
z toho nasycené tuky | 1 g | 0,5 g |
Sacharidy | 0 g | 0 g |
z toho cukry | 0 g | 0 g |
Bílkoviny | 76,8 g | 38,4 |
Sůl | 4,8 g | 2,4 g |
Upozornění
Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určený ke konzumaci. Skladujte při teplotě od +5 °C do +30 °C.
Minimální trvanlivost: Uvedena na obalu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušené maso |
---|---|
Brutto váha: | 0.058000 |
Značka: | GymBeam |
producing_country: | EU |
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari): | GymBeam Sušené maso Turkey Jerky |
Délka: | 1.000000 |
Šířka: | 12.500000 |
Výška: | 17.500000 |
Netto váha: | 0.050000 |
HS kod: | 16023180: --- Ostatné |
Počet kusů v balení: | 50 |
Forma: | potravina |
Směs: | směs |
Vegetariánský: | ne |
Veganský: | ne |
Bezlepkový: | ano |
Bez laktózy: | ano |
BIO: | ne |
Bez GMO: | ano |
Bez umělých sladidel: | ano |
Bez aspartamu: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.