od 23.12 do 2.1.2025 bude pozastavena expedice objednavek.Přeje štastne a vesele vanoce a krasny novy rok

RENJER Modern Nordic Elk (Losí) Jerky Black Pepper 25g

Kód: P01DREN21
Neohodnoceno
204 Kč 182 Kč bez DPH
Na dotaz (>5 ks)
Losí jerky s černým pepřem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Losí sušené maso má v historii společnosti RENJER dlouhou tradici. Abychom uctili tuto tradici a zároveň udělali krok do budoucnosti, vytvořili jsme novou moderní příchuť Elk Jerky Black Pepper. Je to volba číslo jedna pro všechny, kteří si vždy přáli, aby naše losí jerky bylo okořeněné bohatou a výraznou chutí černého pepře. Konečně si svůj pepřový steak můžete přibalit na další túru! Jemné na skus, sušené, zauzené s příchutí černého pepře. Všechny Renjer Jerky produkty jsou vyrobené ze zvěře žijící v čisté přírodě bez ohrad, zvěře pocházející ze severní Evropy.

Na 100 g sušeného masa je použito 275g syrového masa.

Složení: losí maso (Alces Alces), mořská sůl, vinný ocet bílý, stabilizátor (citrusový pektin), směs koření, pepř černý (1,17%).

Nutriční údaje na 100 g: energetická hodnota1139 kJ / 272 kcal, tuky 1,8 g / z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g, sacharidy 2,2 g / z toho cukry 1,8 g, bílkoviny 53 g, sůl 3,9 g.

Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě.

Výrobce: Renjer Snacks AB Scheelewagen 15, SE-22363 Lund


RENJER - to je pravá chuť divočiny z hlubokých lesů severní Evropy! Ochutnejte fantastické jelení, losí a sobí sušené maso od Renjer. Každý kousek je ručně řezaný a delikátně sušený, aby si zachoval svou jedinečnou chuť. Jde o sušené maso z divoké lesní zvěře, které má přírodní stravu. Důsledkem toho je maso opravdu bohaté na živiny. Vyznačuje se vysokým obsahem bílkovin s malým množstvím tuku a nulovým podílem sacharidů. Důkladný výběr syrového masa a šetrná výroba je zárukou nejvyšší kvality.

Renjer je divokost, svoboda a čistota severní Evropy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Hmotnost: 0.03 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: