Agar - GymBeam
Kód: 63283G06MDetailní popis produktu
Agar - rostlinná náhrada želatiny s vysokým obsahem vlákniny, která je ideální pro přípravu dezertů
Agar je želírující látka rostlinného původu, kterou mohou bez obav používat také vegetariáni a vegani. Jedná se o přírodní rozpustnou vlákninu z mořských řas. Velkou výhodou je, že neobsahuje cukr a nemá žádnou chuť ani zápach. Díky tomu můžete agar používat při přípravě sladkých i slaných pokrmů. Perfektně dokáže zahustit například omáčku nebo polévku. Stejně tak ho ale využijete při přípravě dezertů, pudinků a dalších dobrot.
Agar a jeho výhody
- rostlinná alternativa želatiny
- neobsahuje cukr
- je bez chuti i zápachu
- ideální pro přípravu dezertů
- využijete ho k zahušťování slaných pokrmů
- je vhodný pro vegetariány a vegany
Složení
Agar z mořských řas.
Dávkování
Smíchejte 7 g práškového agaru s 1 l vody. Přiveďte k varu a míchejte, dokud se nerozpustí. Nechte vychladnout.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g | *RI na 100 g |
---|---|---|
Energetická hodnota | 698 kJ / 174 kcal | 8 % |
Tuky | 0 g | 0 % |
z toho nasycené tuky | 0 g | 0 % |
Sacharidy | 0 g | 0 % |
z toho cukry | 0 g | 0 % |
Bílkoviny | 0 g | 0 g |
Vláknina | 86,4 g | - |
Bílkoviny | 0,4 g | 1 % |
Sůl | 0,18 g | 3 % |
*Referenční příjem průměrného dospělého člověka (8400 kJ/ 2000 kcal).
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Přísady na vaření a pečení |
---|---|
Brutto váha: | 0.053000 |
Značka: | GymBeam |
producing_country: | EU |
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari): | GymBeam Agar |
Délka: | 14.000000 |
Šířka: | 10.000000 |
Výška: | 1.000000 |
Netto váha: | 0.050000 |
HS kod: | 13023100: -- Agar-agar |
Počet kusů v balení: | 200 |
Forma: | prášková |
Směs: | čirý |
Vegetariánský: | ano |
Veganský: | ano |
Bezlepkový: | ano |
Bez laktózy: | ano |
BIO: | ne |
Bez GMO: | ano |
Bez umělých sladidel: | ano |
Bez aspartamu: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.