BIO Jablečný ocet nefiltrovaný 250 ml - Ölmühle Solling
Kód: 51991G06MDetailní popis produktu
BIO Jablečný ocet nefiltrovaný je ideální do salátů nebo na přípravu osvěžujícího nápoje
BIO Jablečný ocet nefiltrovaný je vyroben fermentací čerstvě lisované šťávy, která pochází z pečlivě vybraných jablek té nejvyšší kvality. Ocet není pasterovaný, a je tak přirozeně zakalený. Díky šetrnému zpracování si zachovává přirozenou kyselou chuť s ovocným nádechem.
Ocet je perfektní zejména k dochucení zeleninových a ovocných salátů. Dále z něj můžete vytvořit osvěžující letní drink, stačí jej smíchat s minerální vodou a medem. Jablečný ocet neobsahuje žádné přídatné látky ani umělá sladidla.
BIO Jablečný ocet nefiltrovaný a jeho výhody
- pochází z čerstvě lisované nefiltrované jablečné šťávy
- je vyroben přirozenou fermentací
- ze 100% kontrolované ekologické produkce
- je nefiltrovaný a nepasterizovaný
- bez přídatných látek a umělých sladidel
- je vhodný na přípravu osvěžujícího nápoje
- hodí se do zeleninových nebo ovocných salátů
Složení
BIO Jablečný ocet.
Dávkování
Ideální na dochucení pokrmů podle vaší chuti.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 85 kJ / 20 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,5 g |
- z toho cukry | 0,2 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | <0,01 g |
Upozornění
Uchovávejte na tmavém a suchém místě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ochucovadla |
---|---|
Brutto váha: | 0.530000 |
Značka: | Ölmühle Solling |
producing_country: | EU |
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari): | Ölmühle Solling BIO Jablečný ocet nefiltrovaný |
Délka: | 5.000000 |
Šířka: | 5.000000 |
Výška: | 22.000000 |
Netto váha: | 0.250000 |
HS kod: | 22090091: -- 2 litre alebo menej |
Počet kusů v balení: | 6 |
Forma: | tekutá |
Směs: | čirý |
Vegetariánský: | ano |
Veganský: | ano |
Bezlepkový: | ano |
Bez laktózy: | ano |
BIO: | ano |
Bez GMO: | ano |
Bez umělých sladidel: | ano |
Bez aspartamu: | ano |
B2B price exception: | Yes |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář