Detailní popis produktu
Sušené maso Beef Jerky - snack s lahodnou chutí a vysokým obsahem bílkovin, který se hodí na cesty
Sušené maso Beef Jerky je snack vyrobený z vysoce kvalitního hovězího masa. Získá si vás svou intenzivní vůní a bohatou chutí. Vzniká šetrným výrobním procesem, při kterém se maso krájí a následně suší. Výsledkem jsou malé, tuhé kousky, které se pyšní dlouhou trvanlivostí. Můžete si vybrat plátky s chutí hovězího masa nebo si dopřát některou ze zajímavých kořeněných příchutí.
Sušené maso má vysoký obsah bílkovin, a přispívá tak k růstu a udržení svalové hmoty i k udržení zdravých kostí. Může být prospěšné pro každého, kdo dbá na dostatek bílkovin ve svém jídelníčku. Ocení ho tedy nejen sportovci, ale i všichni, kterým záleží na zdraví jejich těla.
Sušené maso Beef Jerky poslouží jako zdravá svačina, kterou si můžete vychutnat doma, v práci nebo na výletě. Má praktické balení, takže se ideálně hodí do batohu, když se chystáte na výlet a potřebujete si s sebou vzít výživné a trvanlivé jídlo. Hodí se však i jako zdravá svačina během dne. Oceníte ho také večer při sledování televize namísto typických snacků, jako jsou chipsy nebo slané tyčinky.
Sušené maso Beef Jerky a jeho výhody
- je vyroben z vysoce kvalitního hovězího masa
- tvoří ho malé, tuhé plátky masa
- má intenzivní vůni a chuť
- je trvanlivé
- má vysoký obsah bílkovin, které podporují růst a ochranu svalové hmoty a udržení zdravých kostí
- je bez lepku a laktózy
- je ideální na cestování nebo turistiku
- hodí se kdykoli během dne jako rychlý snack
Složení
Příchuť (originál): Hovězí maso, mořská sůl.
100 g sušeného masa je vyrobených z 270 g hovězího masa.
Příchuť (barbecue): hovězí maso, cukr, mořská sůl, rajčatový protlak, řepkový olej, švestky (švestky, konzervační látky: sorban draselný, slunečnicový olej), ocet kvasný lihový, cibule, přírodní aroma, směs koření.
Příchuť (teriyaki): hovězí maso, mořská sůl, sezamová semínka, sojová omáčka (voda, sojové boby, sůl, ocet kvasný lihový), worcestrová omáčka (voda, ocet kvasný lihový, cukr, sůl, bílé víno, švestková džem, rajčatová pasta , přírodní aroma), ocet kvasný lihový, řepkový olej, zvlhčovadlo: glycerol, přírodní aroma, směs koření.
Dávkování
Konzumujte kdykoliv během dne jako snack bohatý na bílkoviny.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty (original) | 100 g | 50 g (balení) |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1180 kJ/281 kcal | 590 kJ/141 kcal |
Bílkoviny | 61,1 g | 30,6 g |
Sacharidy | 0,6 g | 0,3 g |
- z toho cukry | <0,5 g | 0,5 g |
Tuky | 3,4 g | 1,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,2 g | 0,6 g |
Sůl | 4,5 g | 2,25 g |
Nutriční hodnoty (barbecue) | 100 g | 50 g (balení) |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1380 kJ/328 kcal | 690 kJ/164 kcal |
Bílkoviny | 37 g | 18,5 g |
Sacharidy | 20 g | 10 g |
- z toho cukry | 18 g | 9 g |
Tuky | 11 g | 5,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 3,5 g | 1,8 g |
Sůl | 4,9 g | 2,45 g |
Nutriční hodnoty (teriyaki) | 100 g | 50 g (balení) |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1228 kJ/292 kcal | 614 kJ/146 kcal |
Bílkoviny | 34,6 g | 17,3 g |
Sacharidy | 17,1 g | 8,6 g |
- z toho cukry | <1 g | <1 g |
Tuky | 9,5 g | 4,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,9 g | 1,5 g |
Sůl | 5 g | 2,5 g |
Upozornění
Po otevření spotřebujte do 24 hodin. Velmi řídký bílý povlak na povrchu výrobku není závadou kvality (jedná se o zkrystalizovanou sůl). Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci. Skladujte na suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření při pokojové teplotě.
Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.
Parametry produktu:
Brutto váha: | 0.056000 |
---|---|
Značka: | GymBeam |
producing_country: | Česko |
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari): | GymBeam Beef Jerky |
Délka: | 1.000000 |
Šířka: | 12.500000 |
Výška: | 17.000000 |
Netto váha: | 0.050000 |
HS kod: | 16025095: --- Ostatné |
Počet kusů v balení: | 50 |
Forma: | potravina |
Směs: | směs |
Vegetariánský: | ne |
Veganský: | ne |
Bezlepkový: | ano |
Bez laktózy: | ano |
BIO: | ne |
Bez GMO: | ne |
Bez umělých sladidel: | ano |
Bez aspartamu: | ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.