Chcete si po zimě nastartovat organismus? Udělejte si tuto skvělou zdravou polévku!
INGREDIENCE
1 cibule
3 plátky celeru
1 stroužek česneku
1 litr vody
500 gramů drobných nakrájených rajčat
6 sušených rajčat
2 lžíce kvasnic
200 gramů těstovin
500 gramů červené fazole
500 gramů fazolí
500 gramů mražené zeleniny
1 čajová lžička italského koření
2 čajové lžičky sušené bazalky
2 čajové lžičky sušeného oregana
2 čajové lžičky sušené petrželky
2 bobkové listy
kmín (podle chuti)
sůl (podle chuti)
pepř (podle chuti)
100 gramů špenátu
drcené vločky z červeného pepře
klíčky (podle chuti)
čerstvá petržel
veganský parmezán
POSTUP
Vezmeme střední cibuli a nakrájíme ji na kostičky. 3 plátky celeru také jemně nasekáme. 6 sušených rajčat nesmí být baleno v oleji, opět se nasekají na tenké plátky. Fazole vylijeme z plechovek a opláchneme je. Nakonec petrželku nasekáme.
Dobrou chuť!