Druhů klíčků je hodně. Možná se po přečtení tohoto článku, o nich i něco dozvíte.
Pšeničné klíčky
Jsou křupavé a sladké. Obsahují mimo jiné koenzym Q10, který zlepšuje stav pokožky, zabraňuje rakovině a stárnutí těla. Posilují vlasy a nehty a zlepšují stav a barvu pleti.
Čočkové klíčky
Kromě vitamínu B12 mají kompletní komplex vitamínů B. Kromě toho také obsahují vitamin K1. Chuť je podobná čočce.
Sójové klíčky
Jsou doporučovány pro lidi, kteří mají problémy s nervovým a endokrinním systémem. Obsahují fytoestrogeny regulující fungování endokrinního systému a vitaminy B podporující činnost nervového systému. Jezte klíčky sóji, které jsou chutné a chutné, zklidňují nervy, zlepšují chuť k jídlu a dodávají energii.
Brokolice klíčky
Podporují léčbu žaludečních vředů a zlepšují trávení.
Klíčky Alfaalfy
Obsahují hodně železa - doporučeno pro lidi s anémií. Dále obsahují fosfor, hořčík, zinek, jód, mangan, měď, lithium, selen, draslík. Čistí